Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!! Η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ.

Ήταν όλοι τους εκεί!

Ήταν όλοι εκεί! Η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ. Από κοντά κάτι συνδικαλιστές με μακριά γλώσσα για να γλύφουν και κοντό ανάστημα για να περνάνε τα «κοντρόλ» της εξουσίας. Αλήθεια τι γύρευε η ΔΟΕ στη σύναξη;
Αν καταλάβατε, μιλάμε για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα (15-1-2009) των χωροφυλάκων, των αστυφυλάκων, πυλώνων δηλαδή του βαθιού κράτους. Τι ζητούσαν οι ΜΑΤατζηδες! Καλύτερο μισθό και αναγνώριση της υπηρεσίας τους! Και όλα τα κόμματα προσέτρεξαν σε βοήθειά τους, ΟΛΑ! Ακόμα και εκείνοι που κοάζουν σαν βάτραχοι για «αντεπίθεση» και «ρήξη» και «ανατροπή» και δεν έχουν αφήσει στρατιωτική και κατασταλτική σύναξη που να μην την πριμοδοτήσουν.
Όλα αυτά με τη θεωρία «των παιδιών του λαού», λες και οι δήμιοι είναι απόγονοι των βαρόνων. Αν ίσχυε η θεωρία της κοινωνικής σύνθεσης τότε θα' πρεπε να προσκυνάμε τη Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ. Αλλά η σύνθεση ενός κόμματος ή ενός «κλάδου», είναι μόνο ένα κριτήριο για τη στήριξή του. Το κύριο είναι ο ρόλος του στην ταξική πάλη και οι στόχοι του. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι το σώμα των αστυφυλάκων, των ματατζήδων, των ένστολων του κράτους, παίζει έστω και στο ελάχιστο θετικό ρόλο στο πολιτικό και ιστορικό προτσές.
Οι σκόπιμες παρουσίες (κόμματα) και οι φωνακλάδικες βλακείες (σαν τη ΔΟΕ) υποδηλώνουν ότι χάθηκε το πολιτικό μέτρο και ότι, αναγνώστη, οι πολιτικάντηδες σε «επεξεργάζονται».
Ιδιαίτερα για το ΚΚΕ και τις αυταπάτες για μετατροπή των αστικών θεσμών σε λαϊκούς, απλώς παραπέμπουμε σ' όλη την πολιτική φιλολογία της αριστεράς.
Για τους άλλους του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουμε τις δύο γλώσσες που παγίως χρησιμοποιούν («Και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ»).
Άντε φίλοι! Χαιρετίσματα στους ένστολους και πάρτε κάνα τηλέφωνο για τα επόμενα «αντικρίσματα». Οπορτουνιστές!

Θ. Τσιριγώτης
εκπρόσωπος των Παρεμβάσεων-Συσπειρώσεων
στο ΔΣ της ΟΛΜΕ

αναδημοσίευση από το www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου