Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΝΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Εν ψυχρώ δολοφονία 16χρονου από σφαίρα μπάτσου στο κέντρο της Αθήνας

Η κρατική τρομοκρατία δολοφονεί!

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Δεκέμβρη οι κρατικοί δολοφόνοι περιπολούσαν σε κεντρικό δρόμο των Εξαρχείων, όταν δέχτηκαν λεκτικούς διαπληκτισμούς από τον κόσμο. Αμέσως ο μπάτσος έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε εν ψυχρώ ένα παιδί 16 χρονών, ο οποίος μεταφέρθηκε νεκρός στον Ευαγγελισμό.

Αμέσως μετά το κέντρο της Αθήνας κατακλύστηκε από μπάτσους και κλούβες, ενώ ο κόσμος συγκεντρώθηκε στον Ευαγγελισμό όπου απώθησε την είσοδο των μπάτσων μέσα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα τα ΜΑΤ έκαναν επίθεση στην Τσαμαδού με αποτέλεσμα μία σύλληψη, ενώ κόσμος από όλη την Αθήνα κατευθύνεται για συνέλευση στο Πολυτεχνείο. Συνελεύσεις και συγκεντρώσεις γίνονται και σε άλλες πόλεις [Ηράκλειο Κρήτης | Θεσσαλονίκη].

Αργότερα το βράδυ συγκρούσεις γίνονται έξω από το Πολυτεχνείο, καθώς και αυθόρμητη πορεία στην Αθήνα που χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ ενώ εχούν καταληφθεί επίσης η ΑΣΟΕΕ και την Νομική. Ταυτόχρονα γενικεύονται οι συγκρούσεις στην Ερμού. Τις πρώτες πρωϊνές ώρες οι συγκρούσεις εξαπλώθηκαν και στο Πάντειο.

http://athens.indymedia.org/


    Αστυνομικός δολοφόνησε εν ψυχρώ ανήλικο

Πορεία Σήμερα Κυριακή 1.00 μ.μ. από το Μουσείο στη ΓΑΔΑ

Βράδυ Σαββάτου στα Εξάρχεια και μετά από ασήμαντο διαπληκτισμό νεαρών με πλήρωμα περιπολικού, 2 αστυνομικοί επέστρεψαν (5 λεπτά αργότερα) και ο ένας πυροβόλησε στο στήθος 15χρονο δολοφονώντας τον εν ψυχρώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Η αστυνομία μέσω των ΜΜΕ λέει τα δικά της. Πως το περιπολικό δέχτηκε επίθεση και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν για εκφοβισμό και η σφαίρα (ως συνήθως) εξοστρακίστηκε. ΤΙΠΟΤΑ από αυτά δεν ισχύει!

Κυριακή, 3.00 π.μ.: Εως αυτή την ώρα πορείες και συγκρούσεις σε όλη την περιοχή γύρω από τα Εξάρχεια.
indy.gr


Νεκρός 15χρονος διαδηλωτής στα Εξάρχεια από σφαίρα αστυνομικού!!!

ΠΙΣΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΠΙΣΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!

Πολιτικό Καφενείο

1 σχόλιο:

  1. Θλίβομαι πραγματικά σκεπτόμενος ότι εν τέλει το πιο πιθανό είναι οι εγκληματίες να μην τιμωρηθούν. Από την πρώτη στιγμή μερικά άτομα έδωσαν την " εξήγησή" τους.. ότι υπήρξε εξοστρακισμός της σφαίρας. Κι άλλες φορές έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν όπου αστυνομικοί που παρέβησαν τα καθήκοντα τους και είτε αφαίρεσαν ζωές είτε βιαιοπράγησαν εναντίον συνανθρώπων μας, δυστυχώς παρέμειναν ατιμώρητοι (Κύπριος φοιτητής "έπεσε" σε ζαρτινιέρα και χτύπησε). Ελπίζω η ιστορία να μην επαναληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή